01.03.2010

Rezultatele Proiectului dintre Primăria Municipiului Timişoara şi GTZ

Proiectul de cooperare româno-german „Reabilitarea prudentă şi revitalizarea economică din Timişoara” între Primăria Municipiului Timişoara (PMT)

01.03.2010

Aprobare finală Plan Urbanistic Zonal - Malurile Canalului Bega

Prin Hotărârea Consiliului Local 27/26.01.2010 a fost  aprobarea Planul Urbanistic Zonal "Malurile Canalului Bega Timişoara". Acesta

04.01.2010

Iluminarea şi semnalizarea clădirilor istorice

Clădirile care au facut obiectul lucrărilor de reabilitare în cadrul proiectelor demonstrative vor fi puse

Str. Piaţa Plevnei, nr. 6 (zona de reabilitare urbană Iosefin)
» IMPRESSUM
Proiect de cooperare româno-german „Reabilitarea prudentă şi revitalizarea economică a cartierelor istorice din Timişoara” © 2006-2007
« toate stirile
Workshop privind Procesul participativ al cetăţenilor şi al întreprinzătorilor

Primăria Municipiului Timişoara, în colaborare cu Primăria oraşului Karlsruhe şi Societatea Germană pentru Cooperare Tehnică (GTZ), organizează în perioada 12-14 decembrie 2007, un workshop privind procesul participativ prin care cetăţenii şi întreprinzătorii vor fi consultaţi pentru luarea deciziilor în procesul de regenerare urbană.
Proiectul „Reabilitarea prudentă şi revitalizarea economică a cartierelor istorice din Timişoara” elaborează în acest moment aplicaţiile pentru accesare de fonduri structurale europene cu care se vor putea co-finanţa proiecte în cartierele istorice Cetate, Fabric şi Iosefin, iar implicarea activă a cetăţenilor şi întreprinzătorilor reprezintă un element important în implementarea acestor programe.
Workshop-ul va fi susţinut de către doamna Ute Kinn, care a lucrat împreună cu Primăria oraşului Karlsruhe la mai multe proiecte de reabilitare urbană.
Această acţiune este rezultatul cooperării dintre Timişora şi oraşul înfrăţit Karlsruhe, care oferă sprijin sub forma acestui schimb de experienţă.
Programul workshop-ului:
- 13 decembrie, Primăria Municipiului Timişoara
Întâlnire cu directorii departamentelor din Primăria Municipiului Timişoara
- 14-15 decembrie, Primăria Municipiului Timişoara
Întâlnire cu reprezentanţi de instituţii şi organizaţii implicate în procesul de regenerare urbană sau de implementare de proiecte pentru accesare de fonduri europene

 » realizat de DOW MEDIA