01.03.2010

Rezultatele Proiectului dintre Primăria Municipiului Timişoara şi GTZ

Proiectul de cooperare româno-german „Reabilitarea prudentă şi revitalizarea economică din Timişoara” între Primăria Municipiului Timişoara (PMT)

01.03.2010

Aprobare finală Plan Urbanistic Zonal - Malurile Canalului Bega

Prin Hotărârea Consiliului Local 27/26.01.2010 a fost  aprobarea Planul Urbanistic Zonal "Malurile Canalului Bega Timişoara". Acesta

04.01.2010

Iluminarea şi semnalizarea clădirilor istorice

Clădirile care au facut obiectul lucrărilor de reabilitare în cadrul proiectelor demonstrative vor fi puse

Piaţa Romanilor, nr. 14 (zona de reabilitare urbană Fabric)
» IMPRESSUM
Proiect de cooperare româno-german „Reabilitarea prudentă şi revitalizarea economică a cartierelor istorice din Timişoara” © 2006-2007
« toate stirile
Prezentarea raportului de consultanţă pentru clădirea de pe str. General Dragalina nr. 29

Marţi, 12.06.2007, la ora 17:00, va avea loc întâlnirea cu asociaţia de proprietari a imobilului de pe str. General Dragalina, nr. 29, unde va fi prezentat Raportul de consultanţă pentru evaluarea necesităţii de execuţie a lucrărilor de reabilitare a clădirii. La această întâlnire vor participa reprezentanţi GTZ, arh. Rudolf Graef, arh. Gabriele Mersch, arh. Marcela Titz, care a elaborat Raportul de consultanţă, reprezentanţi FALT, Tiberiu Ormoş şi reprezentanţi ai presei locale.
Scopul întâlnirii este de a informa proprietarii despre deficienţele construcţiei si posibilităţile de remediere, pentru a le oferi acestora confortul necesar, chiar daca locuinţa are aproape 100 de ani.


 
 
Model prezentare raport de consultanţă


» realizat de DOW MEDIA